Partheco

 

Partheco International, onderdeel van HTG, voorziet sinds 1980 drogisterijen en parfumerieën in Nederland van merk parfum en cosmetica.

Partheco International haar kernactiviteit is het vermogen om haar klanten ieder product in voorraad op ieder moment tegen betaalbare prijzen te leveren. Partheco International heeft meer dan 3000 producten permanent op voorraad. Dit zorgt voor een zo breed mogelijk assortiment voor onze klanten, waardoor zij goed in staat zijn om longtail-strategieën door te voeren bij hun verkoop.

De combinatie van onze investeringen in ICT en logistiek zorgen ervoor dat wij in alle E-fullfilmentaspecten van onze klanten kunnen voorzien. Ook zijn wij hierdoor in staat om digitale interfacing aan te gaan met verschillende IT-systemen, om onze klanten beter te kunnen ondersteunen en om ze te assisteren bij hun logistieke E-commerce vraagstukken.


Distributie
Autostore is een volledig gemechaniseerde robotoplossing van Swisslog. In dit magazijn worden alle producten opgeslagen in bakken die vervolgens op elkaar worden gestapeld in een aluminium raamwerk. Dit systeem werkt met robots die over het aluminium raamwerk bewegen om de producten op te slaan of af te leveren naar een geïntegreerd picking station. Het systeem is volledig geautomatiseerd waardoor de producten op een efficiënte wijze opgeslagen worden. De benodigde ruimte is 60% minder en veelgevraagde goederen liggen altijd bovenin, hierdoor kunnen orders tot 4 keer sneller worden verwerkt.

 

 

My message
Loading...